Virkat - mössa

>Ett litet restgarnsprojekt färdigt!

>
Igår inhandlade jag jacka och byxor, så jag har något vettigt att ha på mig när jag far runt på mina nya julklappsskidor här i skogarna. Jackan är röd och byxorna svarta. Grävde runt bland alla mina mössor, som för övrigt är mer eller mindre förstora allihop…, och insåg att alla har mer eller mindre inslag av rosa eller lila. Jag tyckte inte att de passade så bra till min nya jacka. Så det blev till att gräva i mina garnlådor, som för övrigt börjar bli lite mindre fulla än tidigare, och vips så hittade jag svart och grått garn som jag kunde virka en mössa av. Denna mössa sitter faktiskt riktigt bra på. Blommorna fick bli en kul detalj. Funderar på om jag ska tova mina andra mössor. Jag vill ju ändå inte använda dem när de sitter så där löst på huvudet. Någon som har någon idé om hur man kan tova dem lite försiktigt? Jag vill ju inte att de ska bli så hårt tovade att de bara passar en liten barbiedocka…

5 reaktioner på ”>Ett litet restgarnsprojekt färdigt!

  1. >Oj oj, om du är så fin i skidspåret kan man ju undra hur du klär dig vid andra tillfällen.
    Verkligen en läcker mössa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *