Stickat - kofta, Veckans UFO

>Veckans UFO är upprepat och nytt projekt startat!

>
Som ni ser, så repade jag upp eländet och började om med ett nytt projekt. Jag gör en February Lady Sweater istället. Jag gör oket lite annorlunda och jag kanske kommer att testa någon annan spetsvariant eller så nedanför oket. Men nu har jag börjat med att göra oket slätstickat och randigt. Ett steg i taget så får vi ser hur det blir. Det känns redan mycket bättre. Annars stickar jag vidare på mina fingervantar. Jag gillar att jobba med flera parallella projekt!

2 reaktioner på ”>Veckans UFO är upprepat och nytt projekt startat!

  1. >Jag brukade aldrig repa upp något jag gjort tidigare heller, men så har jag kommit på att om jag inte gillar det, så kommer jag inte göra klart det och det är ju ett himla slöseri med garn tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *