Broderat

>Dags att börja stryka!

>
Det närmar sig! Här ligger tomtarna kvar i jullådan. Jag har inte lyckats få till det där sista pyntandet i år än, men det kommer väl. Det börjar i alla fall bli snart bli dags och då är det läge att ta fram juldukarna och gå över dem med strykjärnet en omgång. Jag har broderat en del dukar genom åren och den här är faktiskt en favorit – enkel och klassisk. Den blev klar redan förra året, men det ska bli kul att ta fram den igen. I år har det blivit mest stickat och virkat, så någon ny duk har jag inte fått till även om det ligger ett UFO till julduk i skåpet. Den får jag ta tag i nästa år istället. Man måste ju ha något att se fram emot 2011 också!

4 reaktioner på ”>Dags att börja stryka!

  1. >Så fint!
    Samlar själv idéer inför att starta upp ett broderi under stundande ledighet. Det här hamnade i min favoritlista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *