Tankar kring handarbete

>Tusen tack!

>Tusen tack för alla fantastiska kommentarer ni har lämnat på vår utlottning av garn. Jag är alldeles varm i hjärtat! Nu har vi fått ett helt gäng nya följare – Välkomna allihopa till Hildurs Barnbarn. Det drar ihop sig till dragning i utlottningen också, bara några dagar kvar nu.

Till helgen är det alltså första advent. Tiden har gått galet fort tycker inte ni det också. Jag vet inte vart den här hösten tog vägen. Jag är en riktig julälskare. Jag omger mig av julpynt av alla sorter när det närmar sig jul och jag älskar att pyssla lite till julen varje år. Vi har tomtar, änglar, hjärtan, karamellstrutar – ja jag vet inte allt. Men mycket vill ha mer! På fredag kommer goda vänner över och då ska vi julpyssla tillsammans. Jag tror vi längtar ganska mycket allihopa tills det blir dags att slå sig ner och bara julfrossa en liten stund. Jag ska försöka dela med mig av lite pynt som jag gjort på senare tid så ni också blir fulla av julstämning.
Synd att man inte kan doftblogga, för då skulle jag sprida doft av glögg, kanel, apelsin och hemlagad knäck till er alla. Vintervädret, som farit fram över oss de senaste två dagarna, gör väl att det inte blir så svårt att uppbåda lite julstämning ändå kanske, även om ni får fixa dofterna själva! Ha en riktigt bra dag allihop!

1 reaktion på ”>Tusen tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *