Inspiration, Tankar kring handarbete

>Det här måste ni bara kolla in!

>Hedvig Handarbetar visade en riktigt cool halsduk igår på Stickcaféet på FB. Hon ska sticka ett helt gäng halsdukar till sin killes band och den hon har börjat på är gjord efter en bild på hennes kille. Den blir så häftig! Kommer perfekt till ett bluesband! Lycka till med detta Hedvig! Jag är så spänd på att få se det färdig. Sitter nu och funderar på om man skulle kunna göra något liknande till mina barn. De skulle nog gilla detta skarpt! På FB visade hon en bild där hon hunnit längre än vad man kan se på bloggen. Hoppas ni kommer fram via denna länk! Ta det försiktigt idag i vintervädret!

1 reaktion på ”>Det här måste ni bara kolla in!

  1. >Oj! Tack så hemskt mycket, nu blir jag rörd! 🙂
    Samma princip går nog absolut att använda på annat. Har själv funderat på en tröja till bonusdottern med hennes porträtt på…

    Uppdatering kommer! 🙂

    Kram
    /Hedvig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *