Stickat - kofta

>En kofta i Rowangarn!

>
Jag stickar faktiskt inte bara på mina UFOn…även om man skulle kunna tro det när man läser bloggen upptäckte jag just. Jag har påbörjat en kofta i mitt Rowangarn, som jag köpte för en tid sedan. Garnet är mjukt och vackert och skönt att sticka i. Tyvärr fäller den bruna färgen kopiöst mycket, så jag får nog tvätta den noga när jag väl är klar med koftan och det är dags att blocka den. Ja, ja den dagen den sorgen…

Jag hittade ett dropsmönster, men det gick inte att använda visade det sig när jag väl började sticka koftan. Trots att jag hittade ett mönster med ett garn som motsvarade mitt, så gick det helt enkelt inte att sticka efter det mönstret. Koftan hade blivit alldeles galet för liten. Nu får jag helt enkelt sticka efter eget huvud, så vi får se hur det går 🙂

3 reaktioner på ”>En kofta i Rowangarn!

  1. >underbara färger 🙂
    kommer med att gammalt kärringråd som min farmor har lärt meg: hemmavid i Norge så stickas det ju koftor och tröjor i alla dess färger och förr i tiden för att inte färgerna skulle fällla vid tvätt och gå in i varandra så skjölde dom det färdigstickade i ättiksvatten…och det funkar :)) tar även bort all dålig lukt från kläderna som f.eks. malkulslukt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *