Tankar kring handarbete

>En vecka går så fort!

>Denna vecka har kvällsaktiviteterna avlöst varandra, så det känns inte som om jag hunnit med speciellt mycket stickande inte. Min Laminaria-sjal växer med andra ord väldigt långsamt…Det känns som om jag kommer att få hålla på med den en evinnerlig tid innan den blir färdig.

Jag hade någon slags ambition i början av hösten att jag inte skulle köpa något mer garn förrän jag tömt lite av mina lager och gjort klart några UFOn. I sanningens namn ska sägas att jag faktiskt har gjort en ganska stor insats på den fronten, åtminstone UFO-delen och det känns som om jag kommit igång riktigt bra med att varje vecka jobba vidare på något gammalt projekt. Jag tycker därför att jag kanske kan få köpa lite nytt garn i alla fall. Nästa helg är det ju Syfestival och även om den helgen är tämligen fullsmockad av köraktiviteter, så tänker jag försöka stjäla till mig några timmar där i alla fall. Jag älskar att gå runt där och titta, klämma och känna. Jag hoppas bara att de som står där i år kan vara lite mer trendiga. Det skulle vara kul att inspireras av lite nya roliga garner och projekt.

1 reaktion på ”>En vecka går så fort!

  1. >Ja, veckorna går fort!
    Men nu har vi en HEL helg framför oss…!!
    Jag är ensam hemma och ser framför mig hur mycket jag får gjort… Gäller att vara realist!
    Men vi får se, kommer bilder på bloggen, hur långt jag kommer med mina projekt.

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *