Broderat

>Nu har jag uppgraderat mig!

>
Här kommer nåldyna 2.0. Något bättre än den lilla Kalikåmasken som jag visade igår – eller hur? Jag hade lite Vadmalstyg hemma, lite moulinégarner, stoppning och ett par pärlor. Och här har ni resultatet. Jag har broderat med kedjestygn och stjälkstygn. Jag är jättenöjd med resultatet. Jag gick från idé till färdigt resultat på bara ett par timmar.

6 reaktioner på ”>Nu har jag uppgraderat mig!

  1. >Fin den blev!
    Kul att du blev inspirerad av min =)
    Det är ju detta som är så roligt med att blogga; att inspireras på olika vis, både till att bli färdigt med gamla projekt men också till nya ideér och hitta mönster och utbyta erfarenheter. Vad vore livet utan internet…?!

    Ha en fin onsdag!

  2. >vilken söt en :)) själv så har jag en sån n som man sätter fast på armen…då vet jag vart den är när jag behöver den :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *