Broderat

>Kommer ni ihåg den här?

>
Får jag lov att presentera min nåldyna. Detta var den första julklappen jag fick på mitt första jobb. Jag vikarierade som barnskötare på ett dag- och fritidshem. Vi skulle alla byta julklapp med varandra i personalen och jag fick denna som Carro hade sytt. Om du läser detta Carro, så kan du se att jag haft nytta av den. Den har fungerat som nåldyna i över 20 år. Nu är det i alla fall dags för Kalikåmasken att gå i graven som nåldyna i alla fall. Jag är lite trött på den och jag har påbörjat ett projekt med att brodera en ny nåldyna. En hel del har jag sytt på den redan, så i morgon hoppas jag kunna visa hur det blev. Det kan tilläggas att jag blev inspirerad av X-blogg, som gjort en himla fin nåldyna av ett plagg som blivit lite hårt åtgånget av tvättmaskinen. Tusen tack för inspirationen!

1 reaktion på ”>Kommer ni ihåg den här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *