Stickat - kofta, Veckans UFO

>Veckans UFO v 41 efter!

>
En nästan färdig kofta blev det denna vecka. Jag är jättenöjd, även om jag inte hann hela vägen fram denna gång. Nu har jag bara en bit av kanten kvar, knapp, snodd och så lite blockning förstås… Jag räknar med att ha klarat av det mesta av detta framför TVn ikväll. Vilket betyder att jag kommer att kunna visa er det slutgiltiga resultatet om ett par dagar förhoppningsvis!

Det var lite svårt med ljuset idag igen, så blixten ville vara med. Detta gör att färgerna blir lite blaskigare än vad de är i verkligheten.
Detta med veckans UFO är verkligen en förträfflig idé. Istället för att fara runt och dutta lite på en det ena en det andra projektet, så fokuserar man sig på ett och då ger det resultat. När koftan är klar, så betyder det att jag nått mitt mål med att inte påbörja något nytt projekt förrän åtminstone 3 gamla var avklarade. Jag kommer fortsätta med veckans UFO tills det börjar bli tomt i garnkorgen.

3 reaktioner på ”>Veckans UFO v 41 efter!

  1. >Härligt härligt!
    Jag är också jättenöjd med min UFO-insats så här långt! Men samtidigt så är det MYCKET kvar… Jobbar vidare!

    Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *