Aktuellt

>Vet ni om att det pågår en stickutställning i Stockholm?

>För det gör det faktiskt! Vantmakarna har en utställning på Stickbutiken, S:t Eriksgatan 78. Utställningen pågår t o m den 23 oktober. Mer info finns att läsa här. Visst är det väl kul att en garnbutik har utställning! Kanske något för fler butiker att anamma. När man läser lite bloggar, så inser man vilken fantastisk kreativitet som frodas i vårt avlånga land. Vore det inte spännande med fler stickrelaterade utställningar! Jag ska försöka ta mig till Stickbutiken innan utställningen tar slut, för detta vill man ju inte missa. Hoppas ni fått många besökare Sanna och ni andra som utgör Vantmakarna!

3 reaktioner på ”>Vet ni om att det pågår en stickutställning i Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *