Stickat - vantar

>Igår blev jag inspirerad igen!

>

Jag deltog i Stickcafé online igår kväll igen. Det var som vanligt många deltagare, som gjorde många fina saker. Jag har precis fått hem ett nystan ifrån Nyansera. Det är ett otroligt vackert sockgarn, som jag faktiskt tänkte använda till att sticka mig ett par fingervantar av. Nu fick jag tips på två olika fingervantar. Det första mönstret heter Knotty och är ett gratismönster som finns på Ravlery. Det andra mönstret har jag kikat på flera gånger på Knitty. Det heter Ringwood. Det var en tjej som stickad sig ett par ljuvliga orange fingervantar i detta mönster. Hon visade en bild av dem på stickcaféet igår kväll. Min enda fundering är om mitt garn kanske inte är tillräckligt tjockt för att passa Ringwoodmönstret. I så fall stickar jag mig ett par Knotty istället.

2 reaktioner på ”>Igår blev jag inspirerad igen!

  1. >Jag har stickat en knotty-vante och mönstret är väldigt bra, men ifall jag skulle sticka den andra (eller ett helt nytt par :P) är det några saker jag skulle ändra på. Min vante är alldeles för stor för mej och fingrarna gör man alla på en gång, så dom sitter på linje. Håll koll på storleken på vanten och fixa fingrarna lite mer efter handen (och såklart håll koll på fingrarnas storlek) är mina tips 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *