Aktuellt

>Paris!

>Snart åker jag till Paris. Jag ska dit på körresa och det ska bli så roligt. Vi har inget fullspäckat program, så jag räknar med att få lite tid till egen shopping och så. Är det någon av er där ute i vår avlånga land, som varit i Paris och handlat garn? Någon som känner till någon garnbutik, ganska centralt i Paris, som är värd ett besök? I så fall får ni gärna tipsa mig här.

4 reaktioner på ”>Paris!

  1. >Paris har jag varit dock inte letat garn. kan annars rekomendera Le pain. En belgisk kedja som har lite små rätter och ekologiskt. Mysigt värre. När vi var i Paris var det läng kö till detta stället. vi har besökt Le Pain i Bryssel, Brugge, New York, London…..Var helst vi åker och de finns.
    Ha en underbar resa och jag hoppas få höra mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *