Stickat - kofta

>Igår kunde jag prova den för första gången!

>
Igår kväll blev jag klar med fram- och bakstycket på min uppifrån-och-ner-kofta. Vet ni vad som var så underbart? Den satt som en smäck! Perfekt helt enkelt. Antingen är det hon som gjort mönstret, Pamela Wynne – February lady sweater, som är ett geni, eller också är det jag som är ett geni och stickar så bra….hahaha jag föredrar att tänka att jag är geniet 😉

Nu återstår att sticka två ärmar, så än får jag vänta ett tag på att koftan ska bli färdig, men nu har jag ju i alla fall gjort den största delen. Dessutom blir det inte frågan om någon montering….för den är ju redan monterad och klar. Jag behöver bara fästa lite trådar och sy i knappar, sedan är jag hemma. Bara en sådan sak kan man ju se fram emot.

2 reaktioner på ”>Igår kunde jag prova den för första gången!

  1. >En february lady sweater har jag på min önskelista. Det är bara så svårt att välja garn ibland. Din kofta blir snygg! Vad stickar du av?

  2. >Det blå garnet är ett tvåtrådigt ullgarn, som jag har färgat själv.Det grå är från Garntjänst också ett tvåtrådigt ullgarn (tweed).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *