Stickkurs

>Till bredden fylld av ny kunskap!

>Jag sitter här med en känsla av att öppnar jag munnen nu, så kommer kunskapen läcka ut och det är inte så bra, för jag har ju inte hunnit sortera upp den i mitt huvud ännu.

Jag har haft en fantastisk helg. Mest har det varit frågan om kräftor och stickning, men det är ju två favoriter, så jag klagar inte 😉
Stickkursen har verkligen varit otroligt rolig och inspirerande. Vår lärare, Sanna, som höll i kursen var så pedagogisk och lugn och det fanns inte tillstymmelse till pekpinnar. Fler slöjdlärare borde vara som hon tänker jag, men förhoppningsvis har även de ändrat sig sedan jag gick i skolan. Igår var det frågan om olika mönster skapade av räta och aviga maskor. Idag har vi arbetat med lyfta maskor och färgkombinationer av olika slag. Det har varit frågan om enfärgat eller en kombination av två eller tre färger. Jag hade ingen aning om att man kunde skapa så mycket roliga effekter bara genom små enkla kombinationer av maskor och färger. Jag har nu en massa olika provlappar och ett gäng till ska det bli innan jag är klar tänkte jag. Jag ska suga lite på karamellen ett par dagar till, sedan tänkte jag faktiskt visa er ett smakprov av mina favoriter.
Nu måste jag vänta ända till oktober innan det blir dags för nästa träff. Jag längtar redan!

1 reaktion på ”>Till bredden fylld av ny kunskap!

  1. >Tack för en underbar helg. Jag åkte hem igår med hur mycket inspiration som helst!! Några fler lappar blir det nog till nästa kurstillfälle.

    Hälsningar
    Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *