Aktuellt, Stickkurs

>Laddad till tusen!

>Nu sitter jag här i köket och tittar ut på en morgon, som ser ut att kunna arta sig riktigt bra. Det är lite kallt, men de gråaste molnen verkar ge sig av och solen kikar faktiskt fram. Det är bara jag som är vaken i huset, så det är så där tyst och stilla. Varför är jag då uppe innan klockan hunnit blivit sju, en lördagmorgon? Jo den här helgen ska jag börja stickkursen på HV Skolan. Kursen hålls ute på Djurgården och jag ska ta bussen som går om ungefär en timme. Jag är så förväntansfull. Detta ska bli så vansinnigt roligt. Väskan är packad med stickor, anteckningsbok, sax, måttband, nål, markörer ja jag vet inte allt! Jag får avlägga en rapport om detta i morgon efter att kursens andra dag tagit slut.

2 reaktioner på ”>Laddad till tusen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *