Stickat - kofta

>En liten progressrapport!

>
Jag måste säga att jag verkligen stickar flitigt just nu. Varje ledig stund sitter jag med stickorna i handen och projekten växer fram undan för undan, även om det inte går så fort eftersom jag har så många på gång samtidigt. Jag får i alla fall väldigt mycket omväxling. Ingenting behöver bli tjatigt och det är bara så himla roligt! Mitt motto, ju fler projekt desto mer glädje, känns så himla rätt!

Jag vill visa er en liten progressrapport på en av mina koftor. Sist jag visade den så hade jag bara stickat halva resåren. Nu har det gått framåt en bit till. Jag har stickat klart upp till ärmhålen och nu har jag påbörjat och hunnit ganska långt på den första ärmen. Jag har väl en dryg decimeter kvar att sticka på den. Sedan måste jag sticka nästa ärm lika långt. När båda ärmarna är klara, så ska jag sticka ihop dem med fram- och bakstycket och påbörja raglanärmen. Det kommer att bli lite klurigt att få färgbytet att stämma, men det ska jag väl få till på något sätt hoppas jag.

1 reaktion på ”>En liten progressrapport!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *