Stickat - kofta

>Det låg lite garn och skräpade…

>
…eller kan garn verkligen ligga och skräpa? Jag omformulerar mig. Det låg lite garn i min låda och tittade bedjande på mig. ”sticka med mig också!” ropade det. Vad ska en stackars stickerska göra? Det var ju bara att bita ihop och starta upp ett nytt projekt 😉 Garnet är någon mohairblandning med en ganska stor procent akryl. Är det politiskt korrekt att säga akryl i stickkretsar? … men färgen gillar jag i alla fall. Testar därför att sticka en kofta av ett dropsmönster. OM det blir bra eller inte får man väl se när det blir klart. Fort går det i alla fall att sticka, för bakstycket är redan klart.

1 reaktion på ”>Det låg lite garn och skräpade…

  1. >JO tack, har absolut ett gott liv. Visst är det svart att ens stava/säga achkrouyl… Bär emot men ibland är det bara där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *