Aktuellt

>Skillnad på grafitti och grafitti!

>
En ljuvlig sommardag för någon vecka sedan, så gick jag med familjen längs gångvägarna vid Årstaviken. Solen sken och det var en fantastisk dag. Längs med vägen hade de satt upp hammockar. Tyvärr var flera av dessa utsatta för sabotage av olika slag. Framför allt rörde det sig om klotter och söndersparkade tak. Tänk att det ska vara så nödvändigt att förstöra allt som gör livet lite trevligare! När vi nådde Tantolunden, så hittade jag denna hammock. Denna har utsatts för både vanligt traditionellt klotter, men så har någon även utsatt den för lite knit grafitti. Jag måste ju säga att jag föredrar det senare. Jag tycker inte det förfular utan tvärtom att det var ett ganska trevligt inslag. Eller vad säger ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *