Pulsklubb 2010, Sockklubb 2010, Tankar kring handarbete

>Sock- och Pulsklubb 2010 Augusti

>Upptäckte igår att augustimönstren för Sock- och Pulsklubben 2010 ligger ute på StickaMeras hemsida. Pulsvärmarna bestämde jag mig direkt för att göra. De heter Kunigunde och är från SpinningMartha. Du kan själv hitta mönstret där om du följer länken. Sockorna heter Winnow och är gjorda av Janice Kang och mönstret finns tillgängligt på Knitty. Jag tror att jag kommer att göra även sockorna för augusti. Jag ska ju ändå på stickläger och då borde man väl hinna med en del hoppas jag.

Igår eftermiddag satt jag och rotade bland mina garner och letade mönster. Johanna tipsade mig om att man nog vill ha några saker att varva emellan och att det inte får vara för komplicerade saker om man vill kunna sitta med och prata också, så jag tror jag ska följa hennes råd. Så nu ska jag starta upp några olika projekt, så att jag vet att jag har allt jag behöver och att jag även har påbörjat mönsterstickningen lite, så jag vet vilken nivå det är på mönstret innan jag släpar något med mig, som jag kanske inte kommer att använda.

2 reaktioner på ”>Sock- och Pulsklubb 2010 Augusti

  1. >Verkligen snygga pulsvärmare. Ska genast påbörja ett par, tror jag.
    Vad spännande med stickläger! Jag är också sugen på ett, men tiden räcker inte och så är det inte så roligt, om man inte känner någon…Men en dag så händer det… Ha det så jättetrevligt!

  2. >Ja men jag känner inte heller någon, men jag tänker att några känner jag lite grann via bloggar och någon ny lär jag ju känna där. Sånt ordnar sig alltid. Nästa gång kanske du kommer med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *