Tankar kring handarbete

>Inget stickat eller virkat igår!

>Igår var nog den första dagen på hela sommaren, som det inte blev så mycket som en liten maska stickad eller virkad. Hmm lite abstinens har jag nog. Snart är det dags för årets stickläger i Tiomilaskogen utanför Malung. Känner mig laddad och funderar som bäst på vad jag ska ta med mig dit i stickväg. Hur mycket kommer man hinna sticka när man är med stickerskor från morgon till kväll onsdag em till söndag. Det får jag fundera vidare på. Om ni har något tips, så får ni gärna berätta. Ska man leta upp en fällbar stol och ha med sig. Det förslaget kom ifrån en stickerska som också ska med på lägret, så det måste jag också fundera på. Trots funderingarna, så längtar jag tills det blir dags att åka dit. Det är så spännande!

1 reaktion på ”>Inget stickat eller virkat igår!

  1. >Har också börjat fundera på vad man ska ta med. Inget för avancerat så man inte kan prata utan att sticka fel. Men inte för lätt heller så man blir uttråkad eller blir färdig direkt. Blir nog att ta med några olika så man kan varva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *