Tankar kring handarbete

>Igår var jag produktiv!

>Igår slutförde jag tre projekt. Måste vara ett led i min ambition att slutföra ett antal UFOn…Först stickade jag klart disktrasan enligt Rachels Knit Along. Sedan stickade jag klar en annan disktrasa som jag haft med som ett enkelt litet strandprojekt nu i veckan när det varit så soligt och härligt. Sist men inte minst stickade jag klart min vita bolero. Nu har jag fäst trådar här på morgonen och nu ligger sakerna och blockar ”till sig”. Boleron ska få tre knappar och min stranddisktrasa ska få en Hildurs Barnbarn etikett. Vartefter sakerna blir klara, så kommer jag försöka hinna fota dem och visa er här under veckan.

Nu har jag fått en disktrasa på beställning, så den ska jag fixa idag och sedan ska jag försöka bli klar med min syrénlila tröja. Man får helt enkelt ligga i – och det gör jag mer än gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *