Aktuellt

>Trender i höst!

>Även om vi nu befinner oss i den mest ljuvliga av svenska somrar, så är det ju faktiskt nu, som åtminstone jag måste avsluta mina sommarprojekt och börja tänka på vilka mina höstprojekt ska bli – annars hinner de ju inte bli klara till hösten tänker jag. Jag har spanat in lite trender inför hösten och det är en hel del stickat. Långa härligt koftor i grovt garn med fina mönster, som flätor t ex. Stora löskragar som man kan vira en eller två varv om halsen och som kommer värma gott när det drar kallt. Färgerna är precis sådana som jag gillar. Vi pratar om ”smutsiga” pasteller, d v s grått, rosa, blått, grönt och lila som har en gråaktig ton i sig. Jättevackert med andra ord. I sommar har det ju varit ganska starka cerisa, lila och turkosa färger på kläderna, så jag tror det kommer att bli härligt att gå omkring i en mer ”soft” stil.

Med Rachels KAL blev det bara en avslutande kant, d v s inga fler ord. Jag ska ta och sticka klart den och sedan blocka den och så hoppas jag kunna visa den här i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *