Sockklubb 2010, Stickat - sockor

>Majsockorna är klara!

>Det kändes i morse som om det skulle ta flera dagar innan jag fick skriva dessa ord, men så fick jag chansen att sticka lite idag när sonen hade fotbollsträning, så nu äntligen är de klara! Nu måste jag bara fästa ett par trådar och blocka dem, men i morgon hoppas jag kunna få till ett foto på dem också.

Jag kan inte påstå att det var sockor som jag direkt längtade efter, när jag satt där i solskenet och njöt under fotbollsträningen, men de kommer till pass förr eller senare. Tyvärr är de lite stora för mig, så jag får prova runt i släkten och se om de kanske kan passa någon annan. Nu ska jag sätta mig en stund i soffan och sticka lite innan resten av familjen kommer hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *