Aktuellt

>Till Köpenhamn!

>Jag ska resa tillsammans med familjen till Köpenhamn och tänkte då passa på att kika in åtminstone någon dansk garnbutik. Är det någon som varit i Köpenhamn och handlat garn som kan tipsa mig om någon fin och inspirerande butik, som verkligen är värd ett besök? Visserligen är inte familjen i övrigt så himla road av mitt garnintresse och mitt stickande, men en butik kan de få stå ut med tycker jag.

Ikväll ska jag vara hemma för första kvällen på länge, då måste majsockorna bli klara. Börjar bli himla trött på dessa nu!

2 reaktioner på ”>Till Köpenhamn!

  1. >Tack för tipset! Jag ska titta på hennes blogg. Jag hade gärna gått till Litet Nystan idag, men det var bara för många andra saker som skulle göras idag att jag helt enkelt inte fick ihop det. Hoppas ni hade det trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *