Boktips, Tankar kring handarbete

>Ett boktips!

>Jag älskar att köpa böcker och att inspireras av dem. Jag köper alla slags böcker, men på sista tiden har det varit mycket böcker om stickning och virkning. Mitt senaste förvärv heter Crochet Motifs – beyond the square och är skriven av Edie Eckman. Denna bok innehåller instruktioner för hur man virkar diverse varianter och former av mormorsrutor. Jättekul bok! Bra bilder och instruktioner. Denna ska jag låta mig inspireras av när jag funderar på nästa restgarnsprojekt.

Beyond the Square: Crochet Motifs: 144 Circles, Hexagons, Triangles, Squares, and Other Unexpected Shapes

1 reaktion på ”>Ett boktips!

  1. >Vad roligt att höra. Jag beställde just denna bok igår och ser verkligen fram emot att hitta den i brevlådan.
    Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *