Stickat - disktrasor

>Rachels KAL tog slut till sist!

>
Igår stickade jag färdig de sista varven på Rachels Mystery Dishcloth KnitAlong. Den blev lite onödigt stor tycker jag, men ändå ganska fin. Om jag skulle göra om den, så skulle jag sluta efter tre löv istället för efter fyra.

Paris garn blev bra att använda eftersom det är ganska så kraftigt. Dessvärre är det också ganska trådigt, så vi får väl se hur det blir med hållfastheten…

1 reaktion på ”>Rachels KAL tog slut till sist!

  1. >Den ser fin ut, gillar färgen. 🙂 Är nog glad att mitt garn tog slut efter det tredje bladet, tycker den blev alldeles lagom. Dessutom blev den nästan precis kvadratisk. Tror jag ska låta den blå också bli "bara" 3 blad stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *