Okategoriserade

>Mystery Dishcloth KAL tar aldrig slut!

>
Disktrasestorlek, då tänker jag så där 20 x 20 cm kanske eller något liknande, men Rachels disktrase KAL, tar aldrig slut…;-) Nu har vi precis påbörjat löv nr 4 och jag som trodde det skulle ta slut nu efter tre löv. Fortsätter vi så här, så blir det snart en gästhandduk, men det kanske är just det som gör det till ett mystery KAL. Vad vet väl jag, som inte stickat så många disktrasor tidigare.

Så här ser den i alla fall ut nu, efter att ha stickat t o m gårdagens 7:e instruktion.
PS Jag stickar på raggsockorna också, Sockklubben maj 2010, och jag har snart gjort färdig socka nummer 1, har bara tån kvar, så det går framåt, även om mina disktrasor faktiskt tagit upp en hel del av min tid också, som ni kanske förstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *