Stickat - disktrasor

>Disktrasa ett eget försök!

>
Jag blev lite inspirerad av Rachels disktrase Knit Along, så nu har jag ett antal disktraseidéer i huvudet som håller på att realiseras. Det första försöket blev denna med en ganska hålig struktur. Jag måste ju testa om håligt fungerar lika bra som om jag hade gjort en tätare struktur. Denna är inspirerad av den Estländska sjalen som jag stickade för en tid sedan. En del av sjalen hade just en sådan här struktur, men när jag nu stickar i bomullsgarn, så blir mönstret helt annorlunda. Är inte det fascinerande vad garnkvalitet gör. Nu är den mycket mer ”nätaktig” än vad den blev på sjalen.

3 reaktioner på ”>Disktrasa ett eget försök!

  1. >Snygg! Och stiligt med egen etikett på också.
    Tack för tipset om den nya garnaffären, det hade jag ingen aning om, trots att jag jobbar alldeles i närheten av Hötorget. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *