Stickat - disktrasor

>Knit Along efter dag 4

>
Nu har jag följt Rachels Knit Along sedan i måndags och så här långt har jag nu hunnit efter fyra dagar. Nu har det ju inte hänt så mycket nytt sedan sist, bara ett blad till, så jag kan ju inte låta bli att undra om det ska bli ytterligare ett blad sedan avslut, eller om hon tänker överraska oss. Jag stickar ju i Drops Paris och det är ett ganska tjockt men också mjukt bomullsgarn, så jag undrar jag hur bra och tålig denna kommer att bli, när jag väl börjar använda den. I övrigt så har Järbos Soft Cotton kommit nu, så nu ska här stickas disktrasor så det står härliga till. Järbogarnet är liksom kraftigare i kvalitén och mer tätt tvinnad. Detta gör att garnet blir lite hårdare och det känns mer tåligt, så jag tror det kan vara ett bättre garn att använda till stickade disktrasor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *