Stickat - sjal

>Status den lila sjalen!

>
Det går framåt om än lite långsamt kanske. Just nu har jag hunnit så pass långt på sjalen att det börjar bli många maskor på stickorna och då ser det inte ut som om det skulle hända särskilt mycket även om man tycker att man stickar på som en galning. Hur som helst är nu sjalen drygt 50 cm från nacken ner till kanten och nu har jag gått in i en ny del av mönstret. Det tog en stund att fundera ut hur de hade tänkt sig, men oavsett om jag gör rätt eller inte just nu, så tycker jag att min lösning blir ganska bra.

2 reaktioner på ”>Status den lila sjalen!

  1. >Hej, vad roligt att du tittade in på min blogg igen! Nu är min Sabbatical klar och jag har den på mig idag. Stolt. Den är faktiskt jättefin.

    Din sjal ser fin ut, jag såg i ett tidigare inlägg att du stickar i Lucca Fino, samma som min kofta. Visst är det ett underbart garn! Jag har drygt 300g kvar i samma färg, så det blir nog ett till lila projekt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *