Virkat - smycken

>Virka med silvertråd

>
Jag såg ett så fint armband i en tidning, där man virkat i silvertråd och satt sötvattenpärlor med jämna mellanrum på armbandet. Det var fantastiskt fint. För en tid sedan så såg jag även en tjej som hade gjort ett sådant och det var fantastiskt fint även i verkligheten. Tyvärr hade jag inga sötvattenpärlor hemma och jag hade heller ingen silvertråd, men däremot silveröverdragen koppartråd. Så jag virkade på och satte dit en annan typ utav pärlor som jag hade hemma och så här blev det. Inte så tokigt, men jag tror det blir finare med en annan typ av pärlor och så måste jag jobba lite med hur jag ska fästa låset, men sedan blir de nog riktigt fina. En personlig och fin present kan det nog komma att bli tror jag. Tyvärr är dagsljuset inte på min sida idag, så bilden blev inte speciellt bra, men ni får en ungefärlig uppfattning i alla fall.

1 reaktion på ”>Virka med silvertråd

  1. >Vilket jättefint armband! Det där måste jag prova nångång.

    Din vårsjal blev också jättefin. Härlig vårfärg! Jag stickade en sån förra året, i lite grövre, grått garn. Himla fint mönster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *