Aktuellt

>WWKIPD!

>Idag har jag lärt mig något nytt! Den 12 juni i år infaller WWKIPD! WWKIPD står för World Wide Knit In Public Day! Jag hade inte ens en aning om att det fanns en sådan dag, Världsdagen för att sticka på offentlig plats, skulle man väl kunna översätta det till. Det var först när jag läste föreningen Stickas medlemsnummer, som jag blev varse att denna dag existerar. Detta måste ju självklart spridas. Vad häftigt det skulle vara att gå på stan den dagen och verkligen lägga märke till att folk sitter och stickar lite här och där på caféer, i parker, i tunnelbanan, på bussen osv.

Kanelbullens dag finns ju, så självklart måste ju även stickningen få sin dag!

1 reaktion på ”>WWKIPD!

 1. >WWKIP 12 juni 2010 – SWEDEN
  Place: Humlegården Stockholm, Sweden!
  Time: 12:00-16:00 Hrs
  Bring knitting, something (blanket or chair) to sit on, picnic if you desire, all your knitting friends and a happy face!
  http://www.facebook.com/event.php?eid=125592384124216&index=1
  World Wide Knit in Public Day was started in 2005 by Danielle Landes and takes place on the second Saturday of June each year. It began as a way for knitters to come together and enjoy each others company.
  Knit in Public Day is unique, in that it's the largest knitter run event in the world. Each local event is put together by a volunteer or a group of volunteers. They each organize an event because they want to, not because they have to. They bring their own fresh ideas into planning where the event should be held, and what people would like to do.
  In the past some people have used this event as a means to show the general public that ‘not only grannies knit!’. Knit in Public Day is really about showing the general public that knitting can be a community activity in a very distinct way. In some places there are many different knitting groups that never interact with each other, on Knit in Public Day they come together in one place, making them hard to miss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *