Stickat - sjal

>Min vårsjal är nu färdig!

>
Igår kväll blev jag klar med vårsjalen, Miralda’s triangular shawl. Jag har nu alltså stickat min första estniska spetssjal. Nu återstår att tvätta den och att blocka den. Den blev mycket mindre än på bilden och det gick inte heller åt så mycket garn, så jag har ett helt nystan över som jag får ta mig en funderare på vad jag ska göra med, men det är ju ett angenämt problem. Solen lyser ute och det känns underbart, men vindarna är fortfarande lite kalla, så sjalen kan nog komma till användning redan nu och kommer inte bli liggande till hösten, vilket hade varit lite trist.

Att göra sjalen har varit väldigt roligt. Jag tycker om variation och mönstret har varit uppbyggt i tre olika sektioner, som alla stickats på olika sätt,vilket gjort arbetet varierande och roligt. Långt ifrån enformigt med andra ord. På bilden ser ni hur sjalen ser ut nu, innan jag blockat den.

1 reaktion på ”>Min vårsjal är nu färdig!

  1. >Den ser jättefin ut, härlig grönfärg!

    Låter roligt med garnklubb, har läst om det på olika bloggar, men alltid varit för sent ute. Ska fundera på om man kanske ska vara med den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *