Aktuellt, Tankar kring handarbete

>Stickning på film?

>Jag såg en snutt ur en gammal Åsa-Nisse film för några veckor sedan. Eftersom jag har stickningsglasögonen på mig vart än jag går nu förtiden, så tog det inte lång tid att lägga märke till att både Eulalia och Kristin stickar i filmen. Jag började då fundera på om man sett någon skådespelare sticka på någon mer modern film, men kunde inte komma på en enda scen. Att skådespelare stickar under filminspelningen (för privat bruk alltså), det har jag både läst och hört i intervjuer. Nu senast var det Isabella Scorupco som berättade att hon stickade ett antal alster i pauserna under filminspelningar. Jag har tidigare hört att både Julia Roberts och Sarah Jessica Parker också gör så.

Stickning är ju så trendigt idag. I USA finns ju t o m en TV-kanal som bara handlar om stickning, borde man då inte se detta dokumenterat i någon nygjord film? Ni kanske vet mer än jag och i så fall kan ni väl skriva en kommentar om ni sett något stickande på vita duken nyligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *