Stickat - sjal

>Nya sjalar

>I besvikelse över att inte ha fått slutföra min sjal som jag hade tänkt, så har jag nu påbörjat två nya sjalprojekt. Varför två på en gång kan man fråga sig. Jo, den ena har ett mönster som bitvis kräver hela min koncentration. Glöm att sitta och sticka framför TVn, för då kan man räkna med att man får repa upp det man gjort. Den andra sjalen har visserligen också ett mönster som kräver att man räknar och så, men detta mönster är mycket enklare och man ser snabbt om man råkat göra något felaktigt. Hade tänkt fota dem idag, men efter en hård dags arbete i trädgården, så orkar jag helt enkelt inte. Nu vill jag bara krypa upp i soffan och sticka mig till lite lugn och ro!

1 reaktion på ”>Nya sjalar

  1. >Spännande med nya sjalar! Jag började också på en ny igår. Har inte känt för att sticka sjalar på en lång tid, så man får passa på nu när det känns roligt. 😉

    För tillfället är det majsockorna som får min uppmärksamhet, men det kan nog bli några varv på sjalen i morgon då jag är ledig och har familjefritt hela dan. 😉

    Trevlig stickkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *