Virkat - topp

>Knappar till min virkade topp

>
I veckan hittade jag fina lila pärlemorknappar till min virkade topp, så nu har jag precis sytt i dem. Nu är toppen färdig för användning. Somrig och fin är den, så nu är det bara värmen som fattas, men den som väntar på något gott lär ju visst få lära sig vara tålmodig 😉

Angående min sjal, så tänkte jag idag försöka få tag på ett ytterligare nystan, men det är visst en färg som gått ur sortimentet, för jag kan inte hitta någon som har ett. Garnet är Noro, Silk garden lite nr 2026, om det är någon i detta avlånga land som vill sälja mig ett nystan, så kan ni väl höra av er.

1 reaktion på ”>Knappar till min virkade topp

  1. >Hej där! Tack för den fina awardsen …jag ska verkligen njuta av den 🙂
    Toppen ser helläcker ut! Hoppas värmen kommer snart så den kommer till användning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *