Sockklubb 2010, Stickat - sockor

>Aprilsockorna är färdiga!

>

Äntligen får jag skriva den rubriken! Nu är mina Falling tears färdiga. Färgen tycker jag är fantastisk. Garnet är Opal och färgen heter Petrol. Det gick inte åt ett fullt nystan ens till dessa fina sockor. Mönstret var bra, men inget för nybörjare, eftersom man förväntades veta hur man stickar hälar och tår själv.

3 reaktioner på ”>Aprilsockorna är färdiga!

  1. >Vad fina de blev! Har inte börjat på den andra än, för jag tyckte inte de var så roliga att sticka. Men visst blir de fina. 🙂 De jag stickar ska ju maken få och då är det ingen brådska. 😉 Sitter och väntar på att majmönstret ska komma upp, spännande att se vad det blir!

  2. >Haha, såg nu att Ulrika precis lagt upp majmönstret och det blev just de sockor jag önskade skulle komma! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *