Virkat - topp

>Virkad topp!

>

Nu är min virkade topp färdig! Jag virkade alla de blå delarna i garnet Calmer från Rowan. Färgen heter SH 487 och jag tror det är en utgående produkt, för den fanns i en realåda i garnbutiken och jag har inte kunnat hitta igen färgen någon annan stans. Synd tycker jag, för färgen är ljuvlig! Jag avslutade arbetet med att virka en kant runt ärmar, hals, sidor och nederdel i ett syrénlila bomullsgarn, för att bryta av lite. Jag är nöjd med resultatet. I slutet av veckan ska jag försöka komma iväg till stan och hitta några passande knappar, för jag hade inga som passade hemma. Nu ligger aprilsockorna och skriker på mig i korgen, så jag får väl se till och ta tag i dessa nu, så att jag blir färdig någon gång.

1 reaktion på ”>Virkad topp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *