Stickat - kofta

>Min andra UFO-kofta är nu färdig!

>Nu har jag varit duktig, det tycker jag åtminstone själv, för nu är min andra UFO-kofta färdig! Yes! Listan på UFON minskar för var dag.

Koftan är stickad med mosstickning som mudd och slätstickning i övrigt. Det är små vita pärlor instickade i kragen och i muddarna. Jag hittade till slut några riktigt söta knappar med blommor på som blev en fin detalj på koftan.


Koftan är stickad efter ett Dropsmönster och garnet är Paris. Tycker att resultatet blev sådär. Det är otroligt svårt att få ett jämt resultat och även när jag tyckte att det verkade bli ganska bra i början, så tyckte jag de olika delarna blev fulare och fulare ju längre jag stickade på dem. Nu har jag ju en gång repat upp en del av garnet, eftersom jag hade påbörjat stickandet av en annan modell tidigare, men den var jag så missnöjd med att den gick bara inte att behålla. Denna gång vägrade jag med andra ord att repa upp! Den kanske ligger till sig, eller också blir den bättre när jag tvättat den någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *