Tankar kring handarbete

>Ufon i lådorna…

>Måste erkänna att jag faktiskt har ett antal UFOn som ligger och väntar på att bli färdiga i påsar och korgar lite här och där i huset. Dessutom har jag ett antal påsar med garn till kommande projekt, som bara väntar på att jag ska ta tag i dem (kommande UFOn med andra ord). Så nu vill det till att jag kraftsamlar lite och ser till att bli klar med några av alla mina projekt och att jag tar det lite lugnt med att påbörja nya…

Dessa projekt måste jag färdigställa snarast
2 st koftor
1 sjal
några mobilfodral
1 par sockor
1 väska
Under april har jag bestämt mig för att åtminstone bli av med 4 av dessa UFOn, så vi får väl se hur det går.

1 reaktion på ”>Ufon i lådorna…

  1. >Lycka till! Det känns verkligen bra när man blir klar med saker. Fast jag tycker inte att din lista av UFOn var särskilt lång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *