Virkat - Figurer

>En liten ninja!

>
Jag var bara tvungen att prova att göra någon av figurerna från boken ”virka läskigt söta figurer”. Eftersom Ninjan skulle vara en enkel figur att tillverka och eftersom den stod på sönernas önskelista, så började jag med den. Jag hade inte precis rätt material hemma för att göra den lilla Ninjan, men tillräckligt nära för att det skulle fungera ganska bra och jag är nöjd med resultatet. Ninjan är verkligen jättesöt. Det spelar ingen roll att man inte har rätt garn, mönstret fungerar ändå, så länge proportionerna blir de rätta, dvs samma tjocklek på garn på både kropp och huvud. Visserligen kan man inte använda sig av de exakta måttangivelser på Ninjans tillbehör som det står i boken, men det var väldigt enkelt att anpassa dessa till min Ninjas storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *