Virkat - grytlapp

>Grytlappar!

>
Jag köpte nyligen en väldigt bra bok, som handlar om virkning. Den heter Virkskolan och är skriven av Jan Eaton. Jag har virkat sedan jag var liten, men jag kände ändå att jag behövde lite nya influenser och tips och idéer på hur man gör saker och ting och då är den här boken jättebra. I den kan du läsa om olika tekniker, material och metoder. Boken är givande, vare sig man är nybörjare eller om man har hållit på ett tag. För att testa lite av det de visade i boken, så beslöt jag mig för att virka en rutig grytlapp. Jag har alltid undrat hur de får till det där med färgerna när de virkar rutigt, men nu vet jag! Av garnet som blev över, gjorde jag sedan en lite mindre sexkantig grytlapp. Jag har använt mig av garnet Paris, en grön och en beige kulört. Tycker att dessa kan passa fint till påsken. De känns väldigt våraktiga och ute lyser solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *