Stickat - babyfilt

>En stickad Babyfilt

>
Igår döptes Maja. Till den stora dagen och som ett minne för livet, så stickade jag en babyfilt till henne. Det är egen design på filten. Den dubbla mosstickningen runt om bildar en fin kant och sedan har jag gjort ett hålmönster över mittytan. Genom att sticka med aviga maskor mitt bland de räta, så ser man att det står Majas namn och födelsedatum. Denna hoppas jag ska hålla dig varm och go och att du bara ska drömma fina drömmar Maja!

5 reaktioner på ”>En stickad Babyfilt

  1. >Jag sitter och letar efter filtar till baby, tittade in på denna sida.Vilken fantastisk filt du gjort. SUVERÄNT. Snacka om minne för livet. från mormor snart.

  2. >Fantastiskt! Jag letar efter mönster till filt åt det ofödda barnbarnet och fick ideer av denhär.

    Karola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *