Aktuellt

>Ni vantstickande kreativa människor där ute är fantastiska!

>Jag satt och sökte på Facebook igår, för att se om det fanns någon rolig grupp att gå med i som handlade om stickning. Hittade då gruppen: ”Sticka för Sverige”. Denna grupp hade bildats för att uppmana stickande, kreativa svenskar att sticka vantar till Sveriges monter på Världsutställningen Expo 2010 i Shanghai. För att få en annorlunda avslutning på besöket i den svenska paviljongen, är tanken att låta hundratals vantar vinka farväl av besökarna. Den mjuka, goa vanten skall symbolisera att Sverige står för omsorg om både stora och små. Under världsutställningen kommer närmare 200 länder att visa upp sig och man räknar med att få hela 70 miljoner kinesiska besökare.

Jag är grymt avundsjuk på alla som hann med att se detta upprop och som stickade ett par vantar till världsutställningen, för tyvärr är det för sent att delta nu. Bidraget skulle varit inskickat senast den 27 januari. Men resultatet av ert arbete, ni som hann med att svara på detta upprop, var tydligen lysande! De svenska Expoansvariga verkar hur nöjda som helst, läs själva på Expos sida. Jag bara älskar att höra att sådana här upprop fungerar och att det finns så mycket underbara människor därute i vårt avlånga land som vill bidra!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *