Sockklubb 2010, Stickat - sockor

>Mina Fox Faces är nu färdiga!

>

Nu är jag färdig med mina sockor för mars ”fox faces socks”. Mönstret var inte svårt att följa, men det är ett par felaktigheter i det, som är lite onödiga. Det var först efter halva första sockan, som jag förstod att jag gjort något litet misstag och det berodde helt enkelt på att text och diagram inte hänger ihop, men eftersom det inte finns någon teckenförklaring till diagrammet, så var det inte så lätt att bara utgå från detta heller. Hur som helst så ser man inte att något är felaktigt om man inte tittar noga och vet vad man ska leta efter, så jag struntade i att repa upp! Jag lägger hellre kraft och energi på något annat istället och jag tycker att de är fina precis som de är i en härlig vårlila färg.

1 reaktion på ”>Mina Fox Faces är nu färdiga!

  1. >De ser fina ut! Jag har skrivit ut mönstret men inte påbörjat dem än. Är felet så enkelt att du kan beskriva det, så får du gärna skriva en rad om det. Annars chansar jag. Gillar verkligen den läckra lila färgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *