Tankar kring handarbete

>Mode i skidbacken…

>I år har man verkligen sett svenska folket bära mössor som aldrig förr. Med en vinter som vi sent kommer att glömma har det varit nästintill en nödvändighet att plocka fram sin mössa. Jag trodde därför att jag när jag i helgen besökte Kungsberget för att åka slalom skulle få se många spännande kreationer och höll ögonen öppna! Men icke – trenden idag tycks för de flesta vara att ha hjälm,vuxna som barn! Som vi alla vet har ju hjälmen en tendens att effektivt dölja mössan…

Tänk när Sverige stod stilla när Ingemar Stenmark åkte utför, då var det tärnbymössan, stenmarksmössan eller nallemössan (kär mössa med flera namn) som alla ville ha, ingen hjälm där inte… Men är nog ganska bra ändå att man använder hjälm idag, när snön yr ute så kan man onekligen hitta inspiration på andra håll än i skidbacken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *