Stickat - mobilfodral, Stickat - väska

>Ett nytt mobilfodral kompletterar min väska.

>

Idag har jag jobbat vidare med min stickade, svarta väska. Jag skaffade en bit tyg på Syfestivalen, ett turkos-blått lite mönstrat tyg. Nu har jag fodrat väskan och gjort två fickor på insidan, för småsaker. Dessutom har jag stickat ett mobilfodral till. Jag använde samma mönsterstickning som på väskan, men denna gång använde jag ett tunt bomullsgarn och tunna stickor. Mobilfodralet fodrade jag också med samma tyg som väskan. Mobilfodralet fick dock turkosa pärlor i den avslutande picotkanten. (väskans är mer åt det silvriga hållet) Tillsammans blir de jättefina. Tyget som fodrar både väska och mobilfodral ger dem bättre stadga och på så sätt hoppas jag att formen ska bibehållas. Nu är det bara en fest som saknas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *