virkat - väska

>Det artar sig!

>
Jag har nu hunnit en bit på min virkade ”hexagon-väska”. Vet inte riktigt hur jag ska avsluta projektet, men jag funderar mycket på det. Under tiden ska jag virka 7 hexagoner till, så får jag sedan se hur det ser ut då och hur jag ska gå vidare i nästa steg. Det är utmanande att inte veta hur jag ska avsluta projektet, men jag gillar utmaningar, så nu har jag något att klura på.

Konstigt ibland när man tar bilder, så blir inte alls färgerna som de är i verkligheten. Det ser ut som om jag skulle ha en rostbrun färg på några av hexagonerna, men den färgen är en mörk lila ton, som går mer åt det rosa hållet än åt det röda…. Ni får med andra ord använda fantasin lite.

1 reaktion på ”>Det artar sig!

  1. >Håller också på att virka en väska. Är din klar? Hur blev den? Jag virkar afrikanska blommor som också är hexagoner. Hur många gjorde du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *