virkat - väska

>Ett väskprojekt

>
Ett av mina pågående projekt är att virka en väska. På Ravelry var det en kreativ tjej som hade gjort en dataväska genom att virka ett antal sexkantiga lappar – hexagoner – och sedan sytt ihop dessa till en väska. Hon var ganska generös i sitt färgval och hade många, många olika färger på sin väska, som blev väldigt randig. Jag har beslutat mig för att vara lite mer diskret. Jag har nu i början gjort några färgglada hexagoner, men jag kommer virka ett antal nu som är helt svarta. Jag tänker sedan sy ihop dessa till en väska med lock och sätta på ett kraftigt bomullsband så att jag kan hänga den diagonalt över axeln. Hittills har jag hunnit med så här många rutor. Vartefter projektet framskrider, så kommer jag hålla er uppdaterade. Tror att jag kommer att klä insidan med något tyg, för att ge väskan lite mer stabilitet. Detta har hittills varit ett kul och enkelt projekt. Hoppas det håller i sig även när jag ska sätta ihop väskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *